Velg å prioritere å våkne uthvilt med verdens beste seng

19 mars 2021 Henriette Hansen

Det å endelig ha det jeg føler er verdens beste seng har virkelig endret ikke bare måten jeg sover på, kvaliteten av søvnen min og hvor mye jeg sover. Det har også endret hvor mange ganger om natten jeg faktisk våkner og hvor uthvilt jeg føler meg dagen etter. Det kan man virkelig merke forskjell på når det kommer til hvor mye jeg faktisk får gjort i løpet av dagen og hvor uthvilt jeg føler meg.

Etter at jeg har opplevd hvordan der jeg synes er verdens beste seng (for meg!) har påvirket livet mitt, har jeg blitt veldig engasjert i år snakke med andre om søvn og har studert mye søvnforskningq for prøve å finne ut av hvordan vi blir påvirket av både god og dårlig savn og hva vi alle sammen kan gjøre for å sove bedre.

Det å kjøpe verdens beste seng var noe av det aller beste jeg har gjort for meg selv og jeg kan virkelig ikke anbefale det nok til alle jeg møter. Det at en seng og madrass alene kan påvirke noe så mye er virkelig noe som har overrasket meg, men når jeg nå vet det jeg vet er det virkelig ikke noen vei tilbake fra det og jeg elsker det!

Alle fortjener å sove godt

Alle fortjener virkelig å sove godt og jeg kan ikke understreke det nok! Det å prioritere god søvn er noe vi i samfunnet ikke har fått lov til, eller det har blitt sett ned på – som om det er dårlig bruk av tiden vår og vi burde være mer produktive. Men sannheten er jo at det at vi sover godt og ikke minst nok, er det som gjør oss mer produktive, opplagte og ikke minst tilstede i det som skjer i livene våre og hva er vel bedre enn det?

Flere nyheter