Få assistanse til regnskap av noen du stoler på

03 desember 2020 admin

Få assistanse til regnskap av noen du stoler på

Jeg innrømmer gjerne at det å ha kontroll på tall, skatt, betalinger og regnskap er noe jeg er litt avhengig av. Særlig når det kommer til bedriften min. Det å skulle finne noen å jobbe sammen med når det kom til regnskapet mitt satt helt ærlig litt langt inne, men jeg ble til slutt overtalt fordi jeg innså at de jo er utdannet til jobben.

Så selv om jeg må gi opp noe av den kontrollen jeg aller, aller helst vil ha selv, så blir resultatet både mer riktig i forhold til de gjeldende reglene og jeg kan få flere goder enn det jeg ville trodd selv. For når man ikke har utdannelsen er man nok enten på den litt for konservative siden eller den litt for vågale siden.

For konservativ 

Jeg fant helt klart ut at jeg hadde hatt en litt for konservativ tilgang til regnskapet mitt da jeg begynte å jobbe med https://okonomiassistanse.no/ som fant ut at jeg både kunne få bedre og flere fradrag enn jeg noen gang hadde trodd, at det var flere ting jeg kunne inkludere i regnskapet enn det jeg hadde gjort og at jeg kunne trekke fra reisedager som jeg ikke hadde trodd ellers.

Det gjorde at fradraget mitt ble et helt annet enn jeg hadde forestilt meg, eller hadde turt å gjøre selv uten å ha assistanse fra profesjonelle som kunne sette sitt stempel på det. 

Fra kontroll til trygghet

For meg var kontroll trygghet før jeg begynte å jobbe sammen med dem, men jeg fant fort ut av at det faktisk var en falsk trygghet og at det var mye tryggere å faktisk få noen andre til å ordne det. Ikke hvem som helst selvfølgelig, men å få profesjonelle, utdannede fagfolk på banen. Selvsagt er det bedre enn at jeg gjør det selv. Det kan jeg se nå.

Flere nyheter